- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

تشییع پیکر مطهر شهید حمله رژیم صهیونیستی در نهاوند

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، مراسم تشییع پیکر مطهر شهید حسین ظفری که در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهرستان نهاوند به شهادت رسیده بود، صبح امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد با حضور پرشور مردم انقلابی و همیشه در صحنه نهاوند و مسئولین از مقابل جهاد کشاورزی تا میدان امام نهاوند برگزار شد.

امام جمعه نهاوند در این مراسم اظهار کرد: خباثت امروز رژیم صهیونیستی با هماهنگی و پشتیبانی آمریکایی‌ها و با اطلاع آن‌ها انجام شده است.

وی اظهار داشت: صهیونیست‌ها و آمریکا منشأ ناامنی در دنیا هستند و همانطور که امام راحل فرمودند اسرائیل غده سرطانی و آمریکا شیطان بزرگ است.

امام جمعه نهاوند افزود: همه جرم و جنایت‌ها زیر سر آمریکا است و همانطور که رهبر معظم انقلاب امروز فرمودند؛ رژیم صهیونیستی برای خودش سرنوشت دردناکی را رقم زد و نیروهای مسلح قدرتمند ما جواب دندان‌شکنی به آن‌ها خواهند داد.