به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، عباس زاده مدیر عامل نسوز ایران در نشست بررسی مشکلات دولومیت نهاوند، بیان کرد: معدن دو چشمه را به دلیل فاصله کم به دولومیت واگذار کنید.
عباسزاده در این رابطه گفت: در هرحال سرمایه گذاری در شهرستان توسط سرمایه نسوز انجام شده و واحد دولومیت احداث شد که باید در هر شرایط کار پیش برود.
وی افزود: با توجه بازدید که چندی پیش از دولومیت نهاوند انجام شد از جمله علت هایی که موجب تعطیلی یا کمکاری آن شده بود کیفیت برخی منابع و نحوه نامناسب نگه داری است که در نتیجه سوءمدیریت بوده است.
مدیر عامل نسوز ایران اظهار کرد: برای سود ده بودن مجموعه باید نخست معدنی با دسترسی نزدیک داشته باشیم و این فاصله ۲۰ کیلومتری موجود سبب ایجاد هزینه های زیاد می شود.
عباسزاده بیان کرد: معتقدم مجموعه با مدیریت اصولی می شود فعال تر و سود ده هم باشد، بابررسی های انجام شده اگر اجازه برداشت نمونه برداری عمقی بدهند و نمونه برداری آهک نیز مجوز برای ما صادر شود می توان به توسعه و رونق دولومیت امیدوار باشیم
وی افزود: در بحث بازار هم امسال قصد داشتیم به دلیل مشکلات موجود در هیچ نمایشگاهی شرکت نکنیم ، اما به دلیل ضرورت موضوع و بازاریابی از نمایشگاه همدان بازدید کردیم.