اقلیتی از پزشکان نهاوند با دریافت “زیرمیزی” و فشارهای غیرقانونی، شیره جانِ مردم را می‌مکند

بازدید دادستان نهاوند از استخرهای شهرستان با هدف پیگیری راه‌اندازی و بهره‌برداری در راستای صیانت از حقوق عامه

تخصیص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار مالی وزارتی به دانشکده علوم پزشکی نهاوند

بازداشت ۵ نفر در رابطه با سرقت و خرید و فروش گردو پیش از زمان اعلامی

هشدارهای رئیس پلیس راهور برای کاهش حوادث جاده‌ای در نهاوند/ به صدا درآمدن زنگ خطر

خبرنگار را از میان پرونده‌های کیفری شناختم!

پیام دکتر حمید ملانوری شمسی استاندار همدان، به مناسبت روز خبرنگار

اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

  • کد خبر : 18947

صدای نهاوند:
مدیر عامل شرکت سیمان نهاوند گفت: هدف نهایی شرکت سیمان نهاوند تولید محصول باکیفیت و کسب رضایت ذی‌نفعان است.

مجتبی فرونچی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: خوشبختانه طی سال‌های گذشته، تعامل شرکت سیمان نهاوند با کلیه‌ی ذی‌نفعان به گونه‌ای بوده که تصمیمات اخذ شده چه در شرایط عادی و چه در شرایط خاص، پس از برگزاری جلسات متعددِ رایزنی و مشورت، در نظر گرفتن تمامی جنبه‌ها و مهمتر از همه، در نظر گرفتن “نفع تمامی گروه‌های ذی‌نفع” اتخاذ می‌شود.

مدیرعامل شرکت سیمان نهاوند افزود: متاسفانه چندی پیش یک کانال خبری غیر رسمی که در بستر فضای مجازی به انتشار خبر می‌پردازد، بر اساس برخی اطلاعات کذب و خلاف واقع اقدام به تهیه گزارشی در خصوص نارضایتی برخی رانندگان از نرخ کرایه حمل و اجبار آنان برای حمل مواد معدنی به مقصد کارخانه کرده است.

وی گفت: همانگونه که در ابتدای صحبت‌ها اشاره شد، هیچ تصمیم و اقدامی بدون در نظر گرفتن همه‌ی جوانب و رایزنی با بخش‌های مرتبط با موضوع انجام نمی‌شود و در مورد ادعای مطرح شده نیز ذکر دو نکته ضروری می‌نماید؛ اول آنکه نرخ کرایه حمل بار بر اساس مصوبات و دستورالعمل‌های صادره از سوی “سازمان پایانه‌ها” اعمال می‌شود و شرکت سیمان نهاوند نقشی در تعین آن ندارد و دیگر آنکه، تصمیم برای حمل بار معدنی سنگ گچ به مقصد کارخانه بر اساس شرایط خاص و مقطعی و پس از برگزاری جلسات متعدد با رئیس حمل‌ونقل شهرستان، نمایندگان شرکت‌های حمل‌ونقل، رانندگان و … اتخاذ شده بود.

عضو هیات مدیره شرکت سیمان نهاوند با اشاره به شعار امسال و تاکید مقام معظم رهبری بر “جهش تولید” خاطر نشان کرد: اینکه ما صرفا در گفتار به این مهم بپردازیم چاره‌ساز نخواهد بود بلکه با همیاری و تعامل تمامی حوزه‌ها اعم از دولت، وزارت صنعت، بخش حمل و نقل و به خصوص رانندگان عزیز و سخت‌کوش، کارگران تلاشگر و خستگی‌ناپذیر واحدهای تولیدی و … به دست خواهد آمد و لذا این بی‌انصافی است که توافق مقطعی در خصوص تامین مواد معدنی و برنامه‌ریزی برای افزایش روند تولید را با تعابیری چون اجحاف در حق رانندگان مورد هجمه قرار دهیم.

مهندس فرونچی این نوع تصمیمات که بعضا در “شرایط خاص” و گاه بحرانی و برای نیل به اهداف والاتر گرفته می‌شود را طبیعی دانست و افزود: بدون این تعاملات کار پیش نخواهد رفت و اگر بنا باشد هر گروه و صنفی صرفا به منفعت مجموعه خود فکر کند کارها معطل و بر زمین خواهد ماند.

وی در پایان گفت: گواه تعامل و هماهنگی با سایر بخش‌ها را در تامین بیشترین میزان سیمان اهدایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای مناطق آسیب‌دیده از سیل و زلزله سال‌های اخیر توسط شرکت سیمان نهاوند و نیز تعامل کامل با مسئولین شهرستان بخصوص فرمانداری و دیگر ارکان نظام اعلام نمود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

کلیدواژه ها :

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش