جلسه واگذاری ۱۰۴ قطعه زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن نهاوند برگزار شد

مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند

خدمات دولت سیزدهم به نحو شایسته اطلاع رسانی شود

دستگیری سارق احشام در نهاوند

سردار محمدرضا زاهدی در حملهٔ رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

کشف چک پول‌های تقلبی در نهاوند

  • کد خبر : 9095

صدای نهاوند:
حضرت فاطمه زهرا(س) با الهام از تربیت پدر و عنایات الهی، زمینه جذب همه کمالات را به حد اعلی در ضمیر پاک خود پدید آورد و در آسمان محبوب خدا و در زمین رهبر و پیشوای زنان عالم شد.

پایگاه خبری صدای نهاوند، امروز روز سوگواری شهادت دختر رسول خدا است، روزی است که همه ندای «السلام و علیک یا فاطمه بنت رسول الله» سر می دهند و در رثای بزرگ شهادت بانوی اسلام عزادار هستند.

از امام صادق (ع) روایت شده است که فرمود: حضرت فاطمه زهرا(س) «محدثه» بود. یعنی فرشتگان بر او فرود می‌آمدند، با او مأنوس می‌شدند و با او سخن می‌گفتند. این، مشخصه‌ای است که روایات متعددی درباره آن وجود دارد.

فاطمه(س) را «صدیقه کبری» می‌نامند زیرا صدیقه یعنی کسی که در راستگویی کامل است یا آن که هرگز دروغ نگفته باشد. صدیقه را به شخصی گویند که سخن خود را با عمل خویش تصدیق می‌کند.

بانوی آب و آئینه را در کنار تمامی القاب حسنه اش، «راضیه» نیز می‌نامند؛ راضیه یعنی کسی که به تقدیر و قوانین الهی خشنود است، کسی که ذهنش از هر گونه زشتی خالی است و با ذهنی زیبا به استقبال اتفاقات می‌رود، چرا که این ذهنیت را بر مبنای توکل بر خداوند متعال ساخته است.

در عظمت و بزرگی مقام و جایگاه بانوی اسلام همین بس که طی عمر کوتاه خود به مقام «سیده‌ نساء العالمین» رسید، یعنی از همه‌ زنان بزرگ و قدیس طول تاریخ برتر است. دخت نبی مکرم اسلام(ص) اقیانوسی از معرفت و عبودیت و قداست و عروج معنوی بود.

فاطمه(س) پاره تن رسول الله بود؛ فاطمه فاطمه است به آنچه دیگران از زندگی‌اش درس می‌گیرند. فاطمه فاطمه می‌ماند به آنچه پس از یک هزار سال از وجودش باقی مانده و فاطمه گوهری گرانبها برای تمام زنان عالم است.

همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، شب گذشته و صبح امروز، شکوه و شور فاطمی در جای جای شهرستان نهاوند دروازه ورود اسلام به ایران به چشم می خورد و مراسم عزاداری و سوگواری با حضور مردم ولایتمدار و مومن این شهرستان برپا است.

در روز شهادت حضرت زهرای مرضیه(س) آنچه بیش از عزاداری اهمیت دارد، شناخت و بصیرت نسبت به ابعاد مختلف شخصیتی این بانوی بزرگوار است، بانویی که معرفت نسبت به ویژگی‌های رفتاری و سیره عملی وی می‌تواند گره‌گشای مشکلات جامعه و تحکیم‌ بخش بنیان خانواده‌ها باشد.

آگاه به زمان بودن یکی از ویژگی‌های حضرت فاطمه(س) بود، ایشان دختری همراه با پدر و همسری نمونه و صبور برای حضرت علی(ع) بودند و به شایستگی فرزندان خود را تربیت کردند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

*

code

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش